![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
تا جاییکه من میدونم ویزا میخوان یا حداقل درخواست ثبت شده برای ویزا. پاسپورت هم که لازمه
2021-09-17 01:05:00
من تهران رفتم زدم و اینا رو ازم خواست. نامه پذیرش، اون برگه که تو بایو میزنن رو پاسپورت به همراه پاسپورتتون و اون کد اپلیکیشنی که تو IRCC ثبت کردید
2021-09-17 02:03:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#تهران
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
با خدمت من سفارت ریجکت شدم الان برای ریفاند دانشگاه فرم داده به من و تهران پیمنت میگه ما اطلاعات حساب نمیدیم به کسی ایا عموما فرم میده دانشگاه بابت ریفاند؟؟
2021-08-29 16:35:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
لطفا کمک و راهنمایی کنید چند وقت پیش درخواست پناهندگی به کانادا داده بودم الان جوابش اومده و مورد پذیرش قرار گرفتم در ایمیل گفته شده به نزدیکترین سفارت خانه کانادا مراجعه کنم آیا من میتونم از سفارت ترکیه در تهران اقدام کنم و کارم رو پیش ببرم(چرا که وقتی گزینه ایران را میزنم آدرس و مشخصات سفارت کانادا در آنکارا رو نشون میده)؟؟ یا اینکه حتما باید به یکی از کشورهای همسایه مثل ترکیه یا پاکستان برای مراجعه حضوری به سفارت کانادا اقدام کنم؟؟ ممنون میشم ی که اطلاع دارند راهنمایی کنند???
2021-09-02 05:35:00 #Canada [سفارت] ویزا
کسی اینجا تجربه حضور در دوره ارشد مخابرات دانشگاه تهران را داشته ؟
2021-09-03 12:20:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
من از چهارشنبه هفته پیش برای اوکی تو بورد قطر ایمیل زدم به دفتر تهران و مدارک پذیرش دانشگاه، قرارداد خونه ، اطلاعات پروازم ،نامه رجیستر دانشگاه ،کورسپاندلترم رو فرستادم متاسفانه هنوز جوابی نیومده بعد ۵ روز این طبیعیه؟
2021-09-05 01:57:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزا
و میخوام تمکن از بورس بگیرم نمی دونم چطور میشه گرفت کسی میتونه راهنمایی کنه ، تهران کجا باید برم؟
2021-09-06 14:32:00 #Canada [تهران] ویزا
بنده جمعه پرواز قطر دارم هنوز ok to board جوابش نیومده زمان ندارم از یک هفته پیش تا امروز کلی زنگ زدم و ایمیل دفتر تهران پیشنهادتون چیه؟
2021-09-08 08:21:00 #Canada [تهران] ویزا
من ریجکت شدم ممنون میشم کمک کنید سابمیت:۱۸ جولای بایو:۲۹ جولای ریجکت:اگوست ۱۵ رشته ایران؛میکروبیولوژی معدل ۱۶/۵۸ آزاد تهران شرق زبان: ایلتس ۵/۵ و دولینگو ۱۱۰ رشته پذیرش:postbaccluriate diploma دانشگاه: tru استادی پلن و خودم نوشتم با کمک جاب افر داشتم نامه مبنی بر اینکه تغییر رشته به مدیریت دادم برای توجیه تغییر رشته از محل کارم گپ داشتم با کار مرتبط تو ازمایشگاه پر شد تمکن: ۸۰۰میلیونحساب های مختلف با گردش بالا ۸سند خونه و ماشین به اسم پدر و مادرم و گفتم من وابسته به خانواده و تک دخترم ممنون م
2021-09-09 03:54:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
کسی هست از تهران به ونکوور برن تو این ۱-۲ ماه ؟ ممنون می شم به من پیام بدن
2021-09-10 05:07:00 #Canada [تهران] ویزا
مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد فقط تا امروزه لطفا سریعتر بهم میگین که از بین دانشگاه آزاد های شهرهای مختلف، مقطع کارشناسی ارشد، آیا اعتبارشون برای اپلای متفاوته؟ ینی اول شهرِ محلِ سکونتِ خودم رو بزنم که برا درس خوندن و بالا آوردن معدل راحت ترم، یا اینکه اول مثلا به ترتیب دانشگاه آزاد تهران شعبه مرکزی رو بزنم، بعد آزاد شمال تهران، بعد غرب تهران و بعد جنوب تهران و بعدم شهرهای دیگه مث اصفهان وشیراز و یزد و (شهر سکونت خودم یزد هستش) ? و اینکه رتبه بندی دانشگاهای آزاد تو اینترنت هست؟ و
2021-09-10 05:49:00 #Canada [مقطع کارشناسی ارشد] ویزا
وقت بخير گروهي براي ويزاي دانش اموزي براي مونترال اگه سراغ داريد ممنون ميشم برام بفرستيد براي پسرم ميخوام پذيرش مدرسه گريد دهم براي سپتامبر ٢٠٢٢ بگيرم فكر كنم الان شروع شده اگه اطلاعاتي دارن يا گروهي ميشناسن برام بفرستن يا راهنمايي كن ممنون
2021-08-30 09:02:00 #Canada
کسی هست با ریکاسنیدر زدن پاس بشه ویزا؟ خواهش میکنم اگر کسی رو میشناسین معرفی کنید
2021-08-30 04:13:00 #Canada
من نامه پذيرشم توش مقدار فاند رو هم گفته، حالا برا بارگذاري نامه فاند تو مدارك ماليم، همون نامه پذيرشم رو قرار بدم؟
2021-10-03 12:32:00 #Canada
البته مساله ديگه اينه كه دپازيت دانشگاه و پرداخت كرديم،اما نامه پذيرش نيومده هنوز.فكر ميكنين حداكثر چقدر زمان ميبره كه بياد؟
2021-09-04 15:46:00 #Canada